Ons team

Maak kennis met onze Superhelden

Dexter Hardeveld - The Sales Hawk!

Dexter Hardeveld is de business developer van SmartMatch. Door zijn lange loopbaan in de zakenwereld weet hij als geen ander hoe je de behoeften van bedrijven in kaart brengt. "Wij zijn constant in beweging en altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen. De wensen van onze opdrachtgevers en werknemers staan bij ons op nummer één. Wij houden van korte lijntjes en niet te veel poespas."

Rahman Khan

Rahman Khan - The Recruitment Panther!

Rahman is de senior-recruiter bij SmartMatch. Hij weet met zijn charmes altijd de beste kandidaten aan zich te binden en voor te stellen aan bedrijven. Door zijn achtergrond als socioloog en communicatiewetenschapper weet hij altijd de scherpste vacatures te formuleren om zo de beste kandidaten te kunnen vangen.

Ontwerp zonder titel (1)

Gwen Getrouw - The Numbers Wonderwoman!

Gwen is de administratieve medewerkster van SmartMatch. Gwen is verantwoordelijk voor de afhandeling van alle uren, facturen en overige administratieve zaken. "Wij werken bij SmartMatch met een klein team, dat maakt dat de lijntjes kort zijn. De samenwerking verloopt soepel en er is een fijne collegiale sfeer. Daarbij word je uitgedaagd om mee te denken in verschillende processen."

pp (1)

Alexander van Zeggeren - Mr. Pundit

Alexander houdt zich bezig met de cijfers. Hij denkt mee over de groei van SmartMatch en zorgt dat de boekhouding op orde blijft. Hij zoekt het liefst de hele dag dingen uit in de cijfers, en wanneer hij dat niet doet, valt hij graag zijn collega’s lastig met feitjes. ‘’SmartMatch is een tweede thuis geworden; ik betrap mijzelf er wel eens op dat ik ook in mijn vrije tijd naar kantoor kom.’’

Badr website

Badr Aouragh - The Iron man!

Badr is de nieuwste stagiair bij SmartMatch. Hij studeert momenteel aan het ROC van Amsterdam en zit in zijn laatste jaar van zijn opleiding tot Intercedent. Hij mag bij ons de fijne kneepjes van het vak leren. "SmartMatch is een heel gezellig en dynamisch bedrijf waar veel te leren is. Er wordt hard gewerkt en er is altijd tijd voor een lolletje!"

Een keer gezellig op de koffie?

U bent van harte welkom om een keer bij SmartMatch langs te komen voor een kennismaking en een goede bak koffie. Wij zijn geen internet uitzendbureau en houden ervan om mensen te ontmoeten. Dus bel ons gerust op 020 - 261 38 48 of stuur een mail naar
info@smart-match.nl voor een afspraak.

Call Now Button