Ons team

Maak kennis met onze Superhelden

Dexter Hardeveld - The Sales Hawk!

Dexter Hardeveld is de business developer van SmartMatch. Door zijn lange loopbaan in de zakenwereld, weet hij als geen ander om de behoeften van bedrijven in kaart te kunnen brengen. "Wij zijn constant in beweging en altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen. De wensen van onze opdrachtgevers en werknemers staan bij ons op nummer 1. Wij houden van korte lijntjes en niet te veel poespas"

Rahman Khan - The Recruitment Panther!

Rahman is mede-oprichter van SmartMatch en Senior-recruiter. Hij weet met zijn charmes altijd de beste kandidaten aan zich te binden en voor te stellen aan bedrijven. Door zijn achtergrond als socioloog en communicatiewetenschapper, weet hij altijd de scherpste vacatures te formuleren om zo de beste kandidaten te kunnen vangen.

Gwen Getrouw - The Numbers Wonderwoman!

Gwen is de administratieve medewerkerster van SmartMatch. Gwen is verantwoordelijk voor de afhandeling van alle uren, facturen en overige administratieve zaken.

"Wij werken bij Smartmatch met een klein team en dat maakt dat de lijntjes kort zijn. De samenwerking verloopt soepel en er is een fijne collegiale sfeer. Daarbij word je uitgedaagd om mee te denken in verschillende processen"

Alexander van Zeggeren - The Money Wolverine!

Alexander is de nieuwste aanwinst van SmartMatch als medewerker Finance! “Het leuke team, de gezelligheid onderling en de motivatie om samen van iedere dag de beste dag te maken, zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier naar kantoor ga. Daarnaast ontwikkel ik me dagelijks weer en krijg ik de kansen en de ruimte om mijn eigen ambities waar te maken. “

Badr Aouragh - The Iron man!

Badr is de nieuwste stagiaire bij SmartMatch. Hij studeert momenteel aan het ROC van Amsterdam en zit in zijn laatste jaar van zijn opleiding tot Intercedent. Hij mag bij ons de fijne kneepjes van het vak leren.
"Smartmatch is een heel gezellig en dynamisch bedrijf waar er veel te leren is. Er wordt hard gewerkt en er is altijd tijd voor een lolletje!"

Een keer gezellig op de koffie?

U bent van harte welkom om een keer bij SmartMatch langs te komen voor een kennismaking en een goede bak koffie. Wij zijn geen internet uitzendbureau en houden ervan om mensen te ontmoeten. Dus bel ons gerust op 020 - 261 38 48 of stuur een mail naar
info@smart-match.nl voor een afspraak.

Call Now Button