WAT JE OOK ZOEKT, WIJ VINDEN DE BESTE MATCH

Het vinden van goed personeel is een uitdaging anno 2019. Een vacature posten op een jobboard en afwachten op sollicitaties werkt simpelweg niet meer en kost ook nog eens veel tijd en geld. Een betrouwbare wervingspartner zoals SmartMatch biedt uitkomst. Je betaalt namelijk pas op het moment dat een werknemer bij je start. Zet ons daarom lekker aan het werk! Wij zijn er goed in, en doen het graag.

Daarom SmartMatch

Wij gaan razendsnel te werk.

Indien nodig, bezorgen we onze werknemers zelfs bij je af.

Groot bereik op Facebook, instagram, snapchat etc.

We durven outside the box te denken en vinden altijd creatieve oplossingen.

1. Vertel ons wat voor werknemer je zoekt.

Stuur je vacaturetekst naar ons toe, of omschrijf de vacature in je eigen bewoordingen. Wij maken hier een aantrekkelijke vacatureomschrijving van en zetten deze op onze site, op talloze jobboards en posten de vacature op diverse social media kanalen.

2. Wij gaan zoeken en stellen de beste kandidaten voor

Honderden cv’s doorspitten doen wij wel voor je. We filteren geschikte kandidaten en nemen telefonische intakes af. Vervolgens nodigen we kandidaten bij ons op kantoor uit waar we de eerste sollicitatiegesprekken voeren. We stellen een top 3 samen en stellen deze kandidaten aan je voor.

3. Jij kiest de beste kandidaat uit en wij regelen de rest

Jij kan op je gemak sollicitatiegesprekken voeren met de kandidaten. Kies de kandidaat waar je de beste klik mee hebt en wij regelen verder alles van contracten tot uitbetalingen. Je kan de kandidaat via ons inlenen of op je eigen payroll gooien.

Klinkt dit interessant en wil je de mogelijkheden weten voor jouw bedrijf? We komen graag vrijblijvend bij je langs voor een kop koffie. Wanneer heb je tijd?

Call Now Button