Waarom je juist nu een nieuwe collega moet aannemen.

Waar we begin vorig jaar  nog in een krappe arbeidsmarkt bevonden, is vandaag de dag eerder sprake van een ruime arbeidsmarkt. Menig bedrijf ziet door de bomen het bos niet meer als gevolg van de grote hoeveelheid sollicitaties die binnen komen. Onder de werkzoekenden zijn er degenen die al een langere tijd werkloos zijn, zij die hun baan verloren als gevolge van de corona crisis, en zij die simpelweg niet meer tevreden zijn in hun huidige functie. 

Hierdoor krijgen veel bedrijven aanzienlijk extra werk voor hun kiezen door al deze cv’s door te nemen, en hier vervolgens een selectie van te maken.

 

Desalniettemin is dit uitgerekend het juiste moment om een nieuwe werknemer aan te nemen en wel om de volgende redenen:

 

 

  • Wees andere bedrijven voor

 

 

Juist nu heb je de keuze uit veel potentiële medewerkers, hierdoor kun je de beste kandidaat voor de functie kiezen. En indien je jouw vacature nu online zet kun je tevens andere bedrijven een stap voor zijn in je zoektocht naar de geschikte professional.

 

 

  • Team empowerment

 

Iedereen gaat anders om met de gevolgen van de Corona crisis, de ene kan zich makkelijker aanpassen terwijl de ander het allemaal nog moet verwerken. Door een nieuwe aanwinst toe te voegen aan je team haal je niet alleen nieuwe kennis binnen maar ook nieuwe enthousiaste energie. Deze energie zal ook weer over gaan op het huidige team waardoor de team empowerment alleen maar versterkt wordt.

Wil jij graag de perfecte kandidaat toevoegen aan je team en zodoende anderen bedrijven voor zijn? Neem dan contact met ons op, wij zoeken graag de perfecte match voor jouw bedrijf. Zo bespaart u energie, kostbare tijd en heb jij toch een aanwinst in je team.